Ovi-Lovi

DSC_0553

Már a legkisebbek is kipróbálhatják a lovaglást három éves kortól. A kicsik játékos feladatokon keresztül kezdhetik el a lovaglást, észre sem veszik és rengeteg ismeretet elsajátíthatnak a lovakról. Megtanulják, hogyan kell biztonságosan ülni a lovon, megismerik a ló természetét, viselkedését. Így később sokkal könnyebben tudnak majd lovagolni.

Futószáras lovaglás

Futószáras lovaglás
Futószáras lovaglás

Azok akik még eddig nem ültek lovon futószáron kezdik a tanulást. Futószáron a lovat az oktató tudja irányítani, lovasnak csak saját magára kell koncentrálnia, így könnyen elsajátíthatja először a helyes ülést, majd a lóra történő helyes befolyást. A futószáras edzések alkalmával a lovasok megtanulják a lóápolást, a szerszámozást is.

Egyéni lovaglás és osztály lovaglás

1001508_398670533575949_713315369_n

Azok a lovasok akik már kinőtték a futószáras szintet, hatékonyan tudják befolyásolni lovukat továbbléphetnek a „szabadon lovaglók” szintjére. Itt a lovasok már maguk irányítják lovaikat, gyakorolhatják a helyes befolyást mindhárom jármódban. Elkezdhetik a díjugratás és díjlovaglás alapgyakorlatait, kiválaszthatják melyik szakághoz is lenne kedvük. A tanultakat a lovasok terepen is kipróbálhatják, gyönyörű rétek, patakpart, erdők, és a Duna part várja a lovasokat.

Lovasszakkör

DSC_0486

A lovasszakkörre azokat várjuk, akik nem csak lovagolni szeretnének megtanulni, hanem a lovakról, viselkedésükről, lovak körüli tehendőkről, is szeretnének minél többet megtudni. A szakkörökön kis csoportokban, együtt sajátíthatják el a lovasok az ismereteket.

Lovas elmélet

Angol lovaselmélet
Angol lovaselmélet

A lovas elméleti órákon mindenkinek lehetősége nyílna jobban megismerni a lovakat, anatómiájukat, viselkedésüket, tartásukat, történetüket, . Itt tudják bővíteni ismeretüket.

 

Árak

A lovaglások alkalmával a lovagló KOBAK HASZNÁLATA minden kedves vendégünknek kötelező!

A Lovarda Házirendje itt olvasható! Megkérünk mindenkit, a házirend betartására ügyeljenek!

Felelősségvállalási Nyilatkozat, kitöltése minden kedves vendégünknek lovaglás előtt kötelező!

Leave a Comment